пʼятницю, 10 квітня 2020 р.

 

Нова хвиля наступає
Офлайн бізнеси переходять в Онлайн

Старі норми ведення бізнесу відійдуть у минуле.
Інтернет-магазини, Віддалена робота на дому, Швидка доставка, а Ви готові?
Створіть свій сайт
Стратегія - як не просто зберегти, а збільшити та розвинути свій бізнес

5 порад для продавців запчастин під час карантину

А Ви вже запровадили карантин?

Ми зібрали для Вас поради, як не просто перечекати цей період, а спробувати зробити ривок, який допоможе Вам вийти на новий рівень розвитку.
Також ми приготували для Вас спеціальний БОНУС! Дочитайте до кінця!
balast

1) Скиньте баласт

По всім прогнозам аналітиків швидко ця ситуація не скінчиться. Ніхто не скаже точної дати коли закінчиться карантин, але так як раніше вже точно не буде. Вам краще вже зараз подумати, від яких витрат Ви можете відмовитись, щоб зменшити фінансове навантаження.
  • Домовтеся про зменшення ціни оренди приміщень під час карантину
  • Попрощайтесь з неефективними, або тимчасовими працівниками, які працюють вхолосту і не виконують корисної роботи.
  • Змініть умови мотивації на керуючих посадах, вони чудово розуміють, яка ситуація і зможуть перенести цей період без надлишкових бонусів.
  • Продайте зайве обладнання, яким не користуєтесь

Карантин, нажаль, буде ще довго,
а гроші потрібно заробляти вже!

2) Перейдіть на онлайн-торгівлю

online
До кінця 2020 року загальний обсяг продажів інтернет-магазинів у всьому світі, за прогнозами, повинен досягти позначки в 2 трильйони доларів США. Кількість регулярних інтернет-користувачів в Україні станом на 3 квартал 2019 року зросла на 7% - до 22,96 мільйонів, тобто кожен 2 українець вже в Інтернеті, і ця цифра буде зростати.
  • Створіть своє представництво в інтернеті, якщо ще досі його не маєте. Як казав Білл Гейтс: "Якщо Вас немає в інтернеті - значить Вас не існує!"
  • Оцифруйте свій склад запчастин. Сфотографуйте основні запчастини які Ви продаєте. Внесіть їх в базу на сайті, вкажіть ціну та застосування.
  • Підключіть сервіси онлайн оплати. Наприклад Liqpay та отримуйте моментальні поступлення коштів на свій рахунок.
  • Створіть свою візитку на картах Google більшість запитів з вказуванням назви міста - відображають карту з телефонами та посиланням на сайт в сервісі Google My Business.
  • Більше 30% всіх онлайн-транзакцій здійснюються за допомогою мобільних пристроїв. Подбайте про те, щоб дизайн вашого інтернет-магазину був адаптований під перегляд зі смартфонів.
cliient

3) Збережіть ключових партнерів

Всім відомо що співпраця з існуючим клієнтом дешевша ніж залучення нового. Будьте клієнтоорієнтованими, не залишайте своїх ключових партнерів на призволяще. Поясніть ситуцію, як вони можуть далі з Вами співпрацювати і розвиватись разом з Вами.
  • Обдзвоніть клієнтську базу та повідомте про зміни у своїй роботі. Клієнти навіть якщо зараз не будуть Вам оплачувати кошти, запам'ятають Вас, як надійного партнера.
  • Запропонуйте вигідні пропозиції на період карантину. Зробіть акцію, подарунок чи знижку. Розробіть програму лояльності, а також умови для Безкоштовної доставки
  • Якщо у Вас немає власного складу домовтесь про продаж запчастин по дропшипінгу.  Зараз багато постачальників готові відправляти товар відразу клієнту, а Ви можете заробляти націнку за залучення клієнта.
  • Ваша команда - це справжнє багатство вашого бізнесу. Не дайте їй розпастися, не звільняйте працівників на час карантину, а допоможіть їм організувати робочий процес у себе вдома. Проводити наради віддалено та безкоштовно можна у програмі Zoom. Спілкуватися з колегами можна в онлайн чатах в Telegram чи Viber. Слідкувати за ефективністю можна через TimeDoctor, Yaware та інши засоби обліку часу працівників.

4) Користуйтесь соціальними мережами для розвитку свого бізнесу

smm
Епоха БіБіСі минає, і тепер вже не Бабка Бабці Сказала, а люди проводячи час в соціальних мережах самі знаходять потрібні їм товари та послуги і накопичують портібні зв'язки та дослухаються до порад професіоналів.
  • Створіть групу у Viber для своїх клієнтів і повідомляйте їм першими про всі свої акції та інші переваги, щоб вони бачили відразу Ваше повідомлення.
  • Створіть канал чи групу в Telegram та покажіть там свою експертність у своїй сфері, розказуйте про цікаві факти, аналітику, підводні камені та найвигідніші умови для своєї потенційної аудиторії.
  • Заведіть аккаунт в Instagram - це вже не тільки соцмережа для фото ваших страв та світлин з відпочинку, дуже багато хто використовує її для продажу запчастин чи послуг для автомобілістів. Проведіть пряму трансляцію, добавте цікаву історію - ваші прихильники можуть з легкістю перетворитися на Ваш капітал.
  • Об'єднуйтесь у спілки. 2020 рік формування ком'юніті. Якщо ви не входити хоча би у 5 чатів спеціалізованих ком'юніті, то в 2021 у вас мало перспектив для розвитку.
opportunity-6862.png

5) Шукайте можливості

Пам'ятайте про історію могутності корпорації МакДональдс. Її засновник Рей Крок поміняв фокус з продажу бургерів на розвиток мережі власних земельних ділянок під оренду ресторанів швидкого харчування. І заробив понад 500 мільйонів доларів на цьому.
  • Запитайте своїх клієнтів що їм потрібно, можливо, вони хочуть індивідуальний підхід та можливість встановлення придбанних запчастин. Чи навпаки швидку відправку і доставку в той же або на наступний день. Створіть всі умови для того, щоб виконати їхні бажання і відкрити нове джерело доходів.
  • Можливо Ви продаєте не ті запчастини, які люди шукають. Перейдіть на інші марки авто, новіші моделі чи інші групи запчастин.
  • Якщо Ви СТО запропонуйте онлайн запис, швидку доставку Евакуатором, СМС сповіщення про стан ремонту.
Безпрецендентний крок - назустріч онлайн торгівлі

Хороша новина для продавців запчастин - під час карантину створіть свій сайт безкоштовно

Ми хочемо допомогти Вам в цей непростий час

Ви маєте можливість створити свій сайт, або інтернет-магазин на платформі ПодКапот, загрузити свої товари та послуги і перейти в ОНЛАЙН
Заявка на безкоштовний тест

Поки діє карантин - створіть свій сайт БЕЗКОШТОВНО

Подайте заявку на активацію тестового періоду під час карантину
library

Що це Вам дає?

Кордони закриті, Авторинки та автобазари тимчасово не працюють. Використайте цей вільний час на те, щоб зайнятися інтернет торгівлею та зайняти високі позиції в пошукових системах по Вашим ключовим запитам.
♦ Спеціальна пропозиція від ПодКапот ♦
Комплекс "Магазин"
magazin

Тариф Start

+домен
+дизайн
+SEO-блок
замість 5900
10% ЗНИЖКА
5310 грн/рік
Комплекс "Розбірка"
shrot

Тариф Start

+домен
+дизайн
+загрузка 1000 товарів
замість 6100
10% ЗНИЖКА
5490 грн/рік

    Дотримуйтесь карантину!

Ми у жодному разі не закликаємо порушувати карантин. Це дійсно важкий період для країни і світу. Перегляньте відео про вірус Covid-19 та дізнайтесь як можна вберегтися від цієї хвороби. Не забувайте мити руки з милом та дотримуватись самоізоляції на період Пандемії.
video-covid-19
Переглянути відео про Коронавірус

Якщо у вас ще немає свого сайту, або він вже застарілий, саме зараз на нашій платформі ПодКапот є така можливість – створити свій сайт і перейти в онлайн.

Навіть якщо у вас вже є свій інтернет-магазин, кому зараз не потрібні додаткові клієнти

Наші спеціалісти проконсультують вас та у всьому допоможуть!

Проведіть карантин з користю для свого бізнесу!

Немає коментарів:

Дописати коментар